Oog voor Omgeving

De liefde in de hoofdrol

In deze podcast staat mijn 123e aflevering veel in het teken van de liefde. Dit merk je wel tijdens het luisteren naar dit uurtje..

 

Het is meteen wel duidelijk dat we over de liefde gaan hebben via de Minimix van Ben Liebrand. Ben je nu wel of niet verliefd. Dat is de vraag in deze fraaie mix van Ben. Dieter Meier en Boris Blank van Yello bevestigen het meteen in de 2e plaat van dit uurtje. Wel zo fijn, dan kunnen we lekker verder met de emoties, dit dankzij de band Japan. Dit wordt je wel duidelijk naar mate dit uurtje vordert.

 

Duifje Max heeft het weer mooi voor elkaar. Een hele bijzondere en unieke 12 inch van de week. We gaan op een hele bijzondere wijze dansen in het donker. Max heeft in ieder geval weer goed zijn werk gedaan zodat jij 6 minuten en 50 seconden van Bruce Springsteen kan genieten.

 

Zonder dat je het door hebt, heeft Rone voor een exclusieve parade gezorgd. Heel apart, maar erg leuk om het je te laten horen.

 

Hondje Breezer heeft een concertkaartje gevonden bij Tomorrowland in Boom te Belgiƫ. Breezer vond het kaartje tijdens het weekend van 21 tot en met 23 juli 2023. Dus nog super vers. Paul Kalkbrenner laat werkelijk een geweldig optreden horen. Breezer, bedankt dat het je gelukt is.

 

Art of Noise zorgt ervoor dat je met je lief heerlijk kunt genieten van je lunch, maar dan wel met hele aparte ingrediƫnten. ;)

 

Vangelis Papathanasiou & Irene Papas maken het verzoekhoekje zeer bijzonder. Wat een prachtige plaat. Vooral de stem van Irene Papas is werkelijk geweldig. Laat je maar verrassen. Zeker de muziek van Vangelis en de stem van Irene maken het tot een compleet stuk. Daarom wil ik diegene die dit verzoekje heeft aangevraagd hartelijk danken.

 

Het nadeel van Vangelis Papathanasiou & Irene Papas is, dat ik het Grieks niet kan verstaan, daar gaat Kensington aan je uitleggen en Prince bevestigt nog even dat de liefde soms best ingewikkeld in elkaar kan zitten.

 

Wil je dit absoluut niet missen, leg je oor dan bij je radio in welke omgeving dan ook, dan heb je er weer een hele boel van opgestoken hoe mooi, leuk, interessant en bijzonder muziek in elkaar kan zitten.

 

Dit alles is te beluisteren via: Podcast week 36, 10 september 2023, aflevering 123 van Oor voor Omgeving.

Laatst vernieuwd: 10 Sep 2023 om 13:28