Oog voor Omgeving

Een legendarisch concert tijdens de barbecue

De 114e aflevering begint en eindigt met 2 verschillende André's. Als je gaat luisteren naar mijn podcast, dan weet je precies wat ik hiermee bedoel.

 

Het is lekker zomer en daarom nodig ik je uit voor een barbecue. Dat dit niet helemaal goed gaat, dat is ook niet zo gek, want André van Duin heeft het alles geregeld. Alex Roeka gaat daarom maar terug naar zijn huis in Ravenstein en Christopher von Deylen is wel gebleven, maar hij gaat er wel even aan terug denken hoe het alles gegaan is.

 

Duifje Max heeft een mooie 12 inch van de week gescoord. Alles verandert maar, daarom heeft Max Paul Young gevraagd om er een liedje over te zingen, samen met de heren van Londonbeat. Max is erg blij met deze uitleg van Paul.

 

Hondje Breezer heeft een legendarisch concertkaartje op de kop weten te tikken. Ik vertel er alles over in mijn uitzending, maar Dire Straits is in ieder geval op het podium te vinden. Het was in ieder geval een snikhete dag tijdens dit concert. Daar weet ik alles van, want ik was er zelf bij.

 

Boy George van Culture Club gaat je vertellen dat oorlogvoeren nergens op slaat en Orchestral Manoeuvres in the Dark staat sowieso aan de goeie kant van de streep.

 

Henny Vrienten van Vreemde Kostgangers weet niet wat er aan de hand is. In ieder geval komen we zo wel bij het laatste rondje.

 

Neem maar een kijkje wat je allemaal kan verwachten.

 

1: André van Duin - Barbecue.

2: Alex Roeka - Terug naar Ravenstein.

3: Schiller - A night to remember.

4: Duifje Max met de 12 inch van de week: Paul Young - Everything must change, Extended Mix.

5: Depeche Mode - Higher Love, Adrenaline Mix Edit.

6: Hondje Breezer met zijn concertkaartje: Dire Straits - Money for nothing, Live Aid 13 juli 1985.

7: Culture Club - War song, Extended version.

8: Verzoekhoekje: Orchestral Manoeuvres in the Dark - The right side.

9: Vreemde Kostgangers - Ik weet het niet.

10: André Hazes - Het laatste rondje.

 

Van alles wat. Wel leuk. Leg daarom je oor maar bij je speakers in een willekeurige omgeving, dan krijg je tenminste een heerlijk muzikaal uurtje voorgeschoteld.

 

Dit alles is te beluisteren via: Podcast week 27, 9 juli 2023, aflevering 114 van Oor voor Omgeving.

Laatst vernieuwd: 09 Jul 2023 om 14:01